Sida 1 av 1

Fira det nygammla forumet!

InläggPostat: 14 feb 2013, 11:36
av Ultramagnus
Underbart att forumet än en gång har vaknat till liv och detta måste självklart firas. Eftersom jag härmed tar initiativet till firandet får jag även bestämma vissa ingredienser vilket firandet ska bestå i.

1. Glada medlemmar i Haveriklubben.
2. God mat. (Så tyvärr kan inte Mattias Engström medverka.)
3. Geuze.

Jag skulle gärna se det hända inom de närmaste veckorna då jag har svårt att bärga mig. Jag kan såklart ställa mitt hem till förfogande för alla tänkbara aktiviteter. Är det någon som känner sig sugen?

Re: Fira det nygammla forumet!

InläggPostat: 14 feb 2013, 14:09
av Inlandsisen
Jag är givetvis sugen och vill beställa flera lådor geuze!! Tråkigt (för honom) att Mattias har försäkrat ut dig från Gomseglarna men han beteende och attityd var oacceptabelt, jag förstår det till fullo! Nu går vidare och firar in det nya året och forumet med Gueze, god mat och glada haverister. /Galne Gunnar

Re: Fira det nygammla forumet!

InläggPostat: 14 feb 2013, 16:06
av Ultramagnus
Jag tittade lite på potentiella öl att beställa.

Lindemans Cuvée René
http://www.systembolaget.se/Sok-dryck/D ... query%252c


Boon Oude Geuze Mariage Parfait
http://www.systembolaget.se/Sok-dryck/D ... query%252c


Jag är osäker på om vi testat dessa. Vad tror du Jesper?

Re: Fira det nygammla forumet!

InläggPostat: 14 feb 2013, 17:58
av Inlandsisen
Mariage Parfait har vi ju testat och var nära att ge en ny chans på The Rover senast...Jag har druckit den 2-3 ggr och första gången tyckte vi den var litte stark men ändå rätt god (du och jag på the rover). Det var väl den som bartendern vurmade över årgången på "ahh jag har den här 2008an!"? Vi var även rätt fulla. Andra gången tyckte jag inte den var sådär jättegod, lite stark än en gång...tredje kan eventuellt inte ha inträffat. Lindemanns Cuvée René va också sådär (på Bögrepubliken)...men va fan jag kan definitivt ta två av varje och testa igen, det är ju Geuze.

Annars är ju Oud Berseel Krieken en av de bästa kriekarna jag druckit.

Kan vi inte åka till Belgien och dricka tusen gueze???

Re: Fira det nygammla forumet!

InläggPostat: 14 feb 2013, 22:26
av Bossk
Jag vill att vi reser till Brygge i Belgien. Det önskar jag vänligt men bestämt.

Bra initiativ till invigningsfest Magnus! Jag är också väldigt laddad för detta men jag känner samtidigt att jag saknar Mattias Ångström. Kan vi inte ge honom en chans till? Han gillar ju mat ni vet.

Re: Fira det nygammla forumet!

InläggPostat: 22 feb 2013, 14:21
av Inlandsisen
Men gillar han verkligen mat längre? Det är nog någonting vi måste göra klart innan han får en ny chans. Han kanske också måste göra ett inträdesprov igen, typ bevisa sin värdighet genom att äta minst två formar gratäng?!

Den här måste vi ju ha till ölfesten:

Stronzo Fruit Cake, 10,0% släpps 1/3-2013

http://www.systembolaget.se/Sok-dryck/Dryck/?searchquery=spontan&sortfield=Default&sortdirection=Ascending&hitsoffset=0&page=1&searchview=All&groupfiltersheader=Default&artikelId=731013&varuNr=11072&filters=searchquery%2c

Samt en ny variant av Boon Kriek:

http://www.systembolaget.se/Sok-dryck/Dryck/?searchquery=spontan&sortfield=Default&sortdirection=Ascending&hitsoffset=0&page=1&searchview=All&groupfiltersheader=Default&artikelId=716409&varuNr=1673&filters=searchquery%2c

Vilket datum kör vi, eller ska vi ha en separat ölprovning?